ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Unity,And,Love,Partnership,As,Ropes,Shaped,As,A,Heart

Μέσα σε ένα γκρουπ 12 ατόμων minimum, με σεβασμό και αγάπη, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να θέσει το αίτημά του προς επίλυση και να το παρακολουθήσει ως παρατηρητής. Εκπρόσωποι της αναπαράστασής του γίνονται τα μέλη του γκρουπ (οι οποίοι είναι άγνωστοι μεταξύ τους και διαφορετικοί σε κάθε εργαστήριο). Αντίστοιχα αν το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει εκπρόσωπος σε Συστημική Αναπαράσταση κάποιου άλλου που θα θέσει αίτημα μέσα  από το συγκεκριμένο γκρουπ. Μπορεί όμως να μείνει παρατηρητής και να το παρακολουθήσει ως σεμινάριο αυτογνωσίας.

Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος να θέσει αίτημα εξ’ αποστάσεως και να το παρακολουθήσει μέσω ίντερνετ.

Σε μία Ατομική Συνεδρία Συστημικής Αναπαράστασης, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε τη δική σας εμπειρία ή ακόμα και να γνωρίσετε τη Συστημική Αναπαράσταση, σε ιδιωτική ατμόσφαιρα.

Η διαδικασία είναι παρόμοια με εκείνη που εφαρμόζεται στο εργαστήριο με την ομάδα, καθώς περιλαμβάνει όλα όσα είναι απαραίτητα και σημαντικά, με εξίσου αποτελεσματική δράση όπως σε ένα ομαδικό εργαστήριο.

Μου αναφέρεις το αίτημά σου και σύμφωνα με αυτό μπαίνουν και οι θέσεις του πεδίου σου.

Στη συνέχεια εργαζόμαστε οι δυο μας πάνω  σε αυτές τις θέσεις ώστε να εντοπιστεί η ρίζα της εμπλοκής, η λύση και η αποκατάσταση της. Με αυτήν την διαδικασία σου δίνεται η δυνατότητα να μετουσιώσεις εσύ ο ίδιος τις πληροφορίες της κάθε θέσης του δικού σου, ατομικού πεδίου!

Οι ατομικές συνεδρίες Συστημικής Αναπαράστασης πραγματοποιούνται και εξ΄ αποστάσεως, μέσω messenger ή skype, το ίδιο αποτελεσματικά.

Κάτια Αλεξίου

Συντονίστρια Συστημικής Αναπαράστασης – Μέθοδος Bert Hellinger

Πιστοποιημένη Συστημική Σύμβουλος από το Facilitator Coaching & Training Program του Human Systems Institute με βασική εκπαιδεύτρια τη Jane Peterson

Μέλος του ISCA (International Systemic Constellations Association)

alexioukatia@gmail.com